בין שלל האייטמים בנושאי פוליטיקה ומצב הכלכלה הרעוע, אזכור קטן בעיתון יומי בלט לעיני. בריבוע הצבעוני סיפרו בקצרה על אחד מארה"ב בשם אברהם ביגס, בן 19 סה"כ שמאס בחייו והתאבד. זה תמיד עצוב לקרוא על אנשים שהתאבדו, במיוחד צעירים אבל מה שהפך את המקרה הזה ליוצא דופן הוא העובדה שאברהם נטל מנת יתר של תרופות, גסס והתפגר וכל זה תועד בלייב במצלמת האינטרנט שלו. חלק מהאנשים אף עודדו אותו למעשה, בטח כי חשבו שהוא לא באמת מתכוון לכך באמת אבל אף אחד לא עשה משהו ממשי כדי לעזור לו.
לפני שעה בתוכנית חדשות יומית שוב הזכירו את המקרה ובאולפן התארח כתב לענייני אינטרנט כמדומני, שהסביר למנחה ולצופים בבית שיש עמותה מסויימת ואפילו שוטרים שהתפקיד שלהם הוא למצוא כל מיני קריאות לעזרה מסוג זה ולשלוח אנשים כדי למנוע את ההתאבדות.
אני מאמינה שמקרה כזה שקיבל הרבה תשומת לב מהתקשורת ודאי נשמע קורץ לכל מיני בני נוער אובדניים ובטח יעמיס על אותם שוטרים בודדים שהעבודה שלהם היא להשאיר אותנו בחיים. אני מקווה שישראבלוג, עם הסטיגמה שיצאה לו שחלק ממנה ודאי מגיע ממקור אמיתי כלשהו לא יהפוך לאתר תיעודי של התאבדויות בני נוער.
אני בהחלט מקווה שלא,ראיתי גם תוכנית בערוץ 8 על ילד שתכנן להתאבד יחד עם חבר, ואבא שלו שחקר את הנושא אחרי שהוא מת גילה שיש אצרים באינטרנו שמלמדים שם על שיטות התאבדות וסוגי קשירה של חבלים או איך להשיג תרופות בכדי להתאבדזה נוראי
השבמחקתשיגו לי את האחראי על האינטרנט!
השבמחקזה חלק מהבעיה. אני לא חושבת שאפשר לשים צנזורה על האינטרנט (במובן העקרוני, לא הטכני).
השבמחקלחופש המידע יש גם חסרונות.
משרד ההגנה האמריקאי המציא את זה.
השבמחקאם תכריח אותי לספר יותר מזה, איי וויל האב טו קיל יו