יום רביעי, 30 במאי 2007

טעם העיר ומבחני סוף סמסטר

הזמן עובר, חולף לו, ואפילו די מהר אם תשאלו אותי. אבל, סביר להניח שלא תשאלו אותי כי, אממ לוידעת, למה שתשאלו אותי דבר שכזה? החודשים האחרונים עברו חלפו ביעף ולפני מספר ימים קיבלתי  את התאריכים של בחינות סוף הסמסטר. זה נמצא שם בצד ימין למטה של הרשימות שלי, בין כל הכתובות הירוקות. זו עומדת להיות תקופה די לחוצה, אני מקווה לעבור אותה כמו שצריך ועם ציונים גבוהים, וכמוב שאשמח להעביר עוד ועוד קווים על מבחנים שעשיתי.



ולנושא עליז יותר.


אתמול הייתי עם חברשלי בטעם העיר והיה טעים ושווה, היה מלא אוכל משובח וגם כל מיני דברים דברים נחמדים אחרים כמו תותי עץ, שאני מתה עליהם מאז שהייתי ביום שדה איפשהו בכיתה ז' או ח', שזו גם הייתה הפעם האחרונה שאכלתי את זה ולכן התלהבתי לראות את זה ביריד ועוד יותר התלהבתי לרכוש קופסה. עוד דבר שהיה נראה נחמד ולא יצא לי לנסות הוא משקה בשלל טעמים המבוסס על וודקה, שלתוכו הכניסו גם גז צחוק! בהזדמנות אני מקווה לנסות את זה ולראות אם זה באמת יעשה לי משהו, כמובן שאם התשובה תהיה חיובית הדבר יסוקר כאן בהרחבה. 


בסך כל הכל היה כיף ונהנתי מאוד, גם כי האוכל ערב לחכי, וגם כי נהנתי מהעובדה שזה היה ככה סתם באמצע שבוע עם חברשלי, העובדה הזאת הוסיפה המון לחיוך שלי.




ונסיים בציטוט:


"אה! היא חיה!"


אבשלי המתקשה להפריד בין מציאות לדמיון, מופתע לראות כתבה עם מיכל גבריאלוב ולגלות שסיגי לא באמת מתה.





בחזרה למתמטיקה.


יום טוב.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה