יום רביעי, 22 ביוני 2005

נחתכתי מקופסה

מכירים את זה שבא לכם פיצה ויש בדיוק בפריזר? יופי.


אז הפיצות האלה מגיעות בד"כ בלי תוספות, וזה סתם מיובש ומעפן לאכול אותן ככה.


אז מה עושים? נוברים במקרר ומחפשים איזשהי תוספת מקורית.


אצלי במקרר היה גבינה בולגרית חתוכה כזאת לקוביות. יופי טופי אני אוהבת בולגרית.


אוך נו.. למה הקופסה הארורה הזאת לא נפ.. אאוץ'!!!


הסתכלתי על האצבע, כשקילוח דם דק התחיל להופיע שם...



אררגג אני לא אשתוק להם על זה!


נכנסתי לאתר הבית של תנובה וכתבתי להם תלונה:


"אתם מוכנים להסביר לי למה במכסים של קופסאות הגבינה של "פיראוס" יש שילוב של קושי בפתיחה וקצוות חדים? הרגע נחתכתי באצבע.. כואב לי.. אני מסכנה... ואני שוקלת לעבור לגבינות של משק צוריאל (שהקופסה שלהם ידידותית יותר למשתמש, ויש להם גם גבינות של חצי אחוז)".


עכשיו נראה אם הם לא יפצו אותי ב20 ק"ג גבינה... בשקית.







ובלי שום קשר, מזל טוב על הזכיה במלגה.





ועוד בלי שום קשר אחד, היום בבוקר התעוררתי כי המורה לביולוגיה התקשרה אלי.. ולמרות שהיא אמרה "אני רואה שהערתי אותך" אמרתי לה לא נכון...

9 תגובות:

  1. כן, באמת יש צרה מסוימת בבולגריות של פיראוס (חיחי, והערה גסה מתרקמת בראשי בעודי אומר זאת, אבל אחסוך אותה ממך). בכל מקרה, מכאן ועד לעבור לבולגרית הטוטאלי טואלי מגעילה של צוריאל...

    ובלי שום קשר, תודה :)

    השבמחק
  2. לא קוראים לי בתיה22 ביוני 2005 בשעה 3:41

    היי, גם אני נחתכתי היום באצבע! מגנייב...

    השבמחק
  3. ובלי שום קשר, איזו מלגה?

    השבמחק
  4. תטבעי אותם!!
    אני כבר לא מרגישה כשאני נחתכת, קרה לי פעם ששמתי לב שהיד שלי פצוע רק כי היה ללכלוך קשה יותר לרדת מהחלק שלא היה עליו עור או משהו כזה.. OO
    את מוכשרת.

    השבמחק
  5. משהו של המבל"ל...תעודת הצטיינות כזאת עם מלגה

    השבמחק
  6. אני חושבת שזה מין טקס כזה של מורי ביולוגיה להתקשר אליך בשעה 8 בבוקר ביום שאתה צריך להיות כבר בחוץ לומד למתכונת בהיסטוריה ולהגיד "או אני רואה שאת ישנת" בטון מוכיח..~.~

    השבמחק
  7. אה, תודה. מלגה למה? (למ"ד בשווא)

    השבמחק
  8. אין לזה ייעוד מסוים, מותר לי לעשות עם זה מה שאני רוצה.

    השבמחק