פעם שניה שאני מנסה משקה אלכוהולי מאבטיחים, רק שהפעם הבנתי שעשיתי טעות פעם קודמת, בכך שהפכתי את המשקה לפצצת זמן מתקתקת (ככל ששתית את זה יותר מאוחר, כך זה היה יותר מסריח, יותר עם טעם וארומה של שמרים, ופחות מזכיר אבטיח).
הפעם בשביל שזה לא יקרה, החלטתי לפסטר את זה.
מה שזה אומר בעצם שאחרי שיצא לי משקה לא רע, פשוט שמתי אותו בסיר לכמה דקות.
נקווה שזה יצא טוב הפעם..
עריכה:
זה מריח נורא..
מממ ברייזר?
השבמחקיו בהצלחה!!
השבמחק