יום ראשון, 4 במרץ 2007

פורים מעפן

פורים יצא השנה מוזר, כלומר אני כבר ממש לא עוקבת אחריו. קישוא הלכה לבצפר עם תחפושת ביום שלישי, מורדוך ביום רביעי, אני הלכתי בשישי והחג הוא בכלל בראשון ושני. יש מצב שזה התבלבל לי רק כי אני לא תיכוניסטית יותר?


יום החופש היחיד שיש לי החג הזה, הוא יום ראשון ואני תכננתי שהוא יהיה כל כך כיף, אבל מרפי התערב כהרגלו וחירב לי את החג לחלוטין: במקום שאקום מוקדם בבוקר ואסע יחד עם חברשלי לעדלאידע, לראשונה בחיי ואז ניסע יחד לארוחה משפחתית אצל הדודים שאני הכי מסתדרת איתם, היה אצלו בלגן בבסיס והוא לא יוכל להגיע איתי. אבל היי, אני מניחה שאם יש כבר מישהו שצריך להתלונן על כך זה הוא.


היום רציתי לצאת לשתות עם חברות וגם זה לא יצא לפועל. סה"כ זה די מבאס שדברים שתכננת מתפקששים לך במיוחד בפורים, שהוא להיות החג הכי שמח ומגניב.



ביום רביעי חג'י עוזבת אותנו לטובת הצבא, החבר שלי סוגר עכשיו שבוע, ואני יושבת בבית ומרגישה רע עם עצמי, אבל אני מניחה שזה ישאר כבר לפעם אחרת.




חג שמח  אוף

3 תגובות:

  1. אוי את כזו ילדה מתוקה שמתבאסת שהיא לא חוגגת את פורים
     
    תגידי תודה שלא הגעת לעדליאדע, סתם חם והמוני

    השבמחק
  2. יש מצב זה התבלבל לך כי את לא תיכוניסטית יותר.
     
    מחזור כישור הזמן זה אחלה.

    השבמחק
  3. חח גם אני שונאת את מרפי..
    מה זה השם הזה בכלל אם כבר חושבים על זה.
    מוזר.

    השבמחק