יום שישי, 12 באוגוסט 2005

וודקה מנטה

אז הפעם החלטתי להיות יצירתית.


במקום לקחת סתם פרי, לרסק ולתת לשמריי להשתמש בסוכרים הניגרים ממנו, השתמשתי בתפוח אדמה.


כדי לפרק את הסוכר שנמצא בתפוח האדמה בצורת עמילן,צריך להנביטו, או להשתמש באנזימים.


בגלל שאין לי סבלנות כדי לחכות לנביטה, ואנזימים אין לי כי זה יקר נורא ואין לי מושג מאיפה ניתן להשיג (אממ בעצם אני יכולה לפלח מבצפר... אני צריכה לזכור את זה), החלטתי להשתמש במקור אחר המכיל את האנזים המתאים.


רוק.



לעסתי מסטיק במשך כמה שעות טובות כדי לגרות את יצירת הרוק בחלל הפה, ירקתי לכלי את התוצרת, ערבבתי עם מיץ תפוחי האדמה, שאולי גם כן יקבלו קצת מהטעם של המנטה.


( למי שתהה, את הרסק של התפוחי האדמה שנשאר אחרי סחיטת המיץ, עירבבתי עם חומרים נוספים ויצא לי קציצות ירק משו-משו).



עכשיו רק לחכות כמה שעות, ואם זה באמת יצליח, אני אמורה לקבל וודקה לייט, עם אפשרות לתוספת של ארומה וטעם קלים של מנטה.


4 תגובות:

  1. אהההה ענקקק היה לי תאוריה בקשר לרוק הזה עם התפו"א!!!! מדהים!!

    למה לייט? :stare:

    השבמחק
  2. הו, מגניב!
    אפשר לטעום?!

    השבמחק
  3. וודקה זה לא יצא.. משו בסגנון של יין.
    ואם אני לא טועה זה לוקח חודשים..

    אבל בהצלחה גהה =)
    ותשאירי לי קצת =))

    השבמחק